Reset All
Rezultate 1 - 24 din 214

Produse

216,00 €
216,00 €

Armonia AMX 620 Inox Lucios

Art: 101.0021.618
293,00 €

BCX 610-81 Inox Lucios

Art: 101.0693.352
472,00 €

BFG 611-62 Negru VN

Art: 114.0661.557
194,00 €

BFG 611-62 Stone Grey

Art: 114.0699.179
189,00 €

BFG 611-78 Avena

Art: 114.0486.685
200,00 €

Chiuvete de bucătărie în Chișinău

Fiecare gospodină tinde să creeze maximum confort în propria sa bucătărie, fapt care amplifică plăcerea procesului de gătit. Cuptor cu microunde, cuptor incorporabil, hotă incorporabilă, frigider – fiecare element de tehnică de bucătărie trebuie să fie la îndemînă. Procurarea unei chiuvete de bucătărie în Chișinău – reprezintă un compartiment la fel de important în crearea confortului și comodității, căci anume ea servește baza fundamentală a centrului bucătăriei. Pe lîngă destinația esențială – spălarea vaselor, chiuveta deseori este înzestrată cu accesorii suplimentare cum ar fi reorzerv pentru uscarea legumelor sau dozator pentru săpun lichid. Aceste accesorii moderne, în afară de destinația de bază - faciitarea procesului de gătit îndeplinesc și funcții de decorative.

Diversitatea de forme de chiuvete de bucătărie
Chiuvetele emailate de otel, din secolul XX demult au rămas în trecut, oferind prioritate materialelor sigure, durabile și stilate. În prezent, aceste accesorii de bucătărie au suferit schimbări de proporții, devenind mai variate după formă și material.
Începînd cu stilul tradiţional și finisînd cu design modern, chiuvetele Franke sunt concepute cu o splendidă măiestrie, de parcă ar ghici gusturile și preferințele gospodinei. Oricare detaliu - cît de mic nu ar părea- este luat în considerație, chiar şi marginea încorporată brevetată, ce transformă prepararea şi curăţarea în plăcere fără maxim efort. Compania Franke Moldova propune spre atenția clienților săi următoarele tipuri de chiuvete de bucătărie în Chișinău:

  • Chiuvete din oțel inoxidabil – clasice și elegante, în plus, ele posedă avantaje practice. Sunt igienice şi rezistente la temperaturi înalte.
  • Chiuvete din fragranite (peatra artificiala) – rezistente la temperaturi extreme, posedă capacități antibacteriene datorită proprietății de prevenire a înmulţirei bacteriilor.
  • Chiuvete din ceramică – sunt mult mai dure decît cele din metal, în plus sunt rezistente la zgîrieturi şi extrem de igienice.
  • Chiuvete din tectonite – produse din material extraordinar, cu adevărat unic. Asemenea chiuvete sunt ideale în crearea designului cu aspect minimalist, sunt produse în diverse forme și culori, ceea ce permite de a le ajusta la oricare proiect de design.

Detaliile concepute în chiuvete de bucătărie Franke fac diferenţa și te inspiră. Necătînd la faptul că ele reprezintă lucrurile mărunte din cotidian, ele ne pot face ziua mai frumoasă. Totul este datorat caracteristicilor pe care le posedă aceste chiuvete md:

  • Sisteme avansate și practic aduse la perfecțiune - veți simți calitatea în oricare detaliu, începînd cu sita din oţel și finisînd cu tehnologii de eliminare a deşeurilor care nu ocupă spaţiu mobila de bucătărie dar oferă comoditate.
  • Cuve adânci din inox – doriți ceva mai adînc și mai practic? Iată-le! Veți beneficia de spaţiu în plus, fără a pierde capacitățile primordiale: rezistenţă, stil și confort.
  • Izolaţie pentru căldură şi sunete. Vă irită zumzetul de apă în procesul spălării vaselor sau legumelor? Chiuvetele Franke știu să lucreze în liniște și siguranță. Izolația cu care sunt înzestrate nu doar reduce zgomotul apei ce curge în cuvă, ci este capabilă de a menţine apa caldă în chiuvetă în caz de necesitate.
  • Ventil de scurgere pop-up înzestrat cu buton – este ceva simplu dar extrem de util şi inteligent. Goliți cuva ușor și sigur. Franke vă scapă ne nevoia de a introduce mîinile în chiuveta plină de grasime sau apă murdară.

În Chișinău puteți găsi chiuvete pentru bucătărie confecționate din plastic, aluminiu, sau sticlă. Însă acestea din urmă nu posedă rezistență înaltă, pot crăpa sau se pot deforma cu ușurință de la obișnuita apa fierbinte.
Care dintre opțiunile de mai sus alegeți? Decizia Vă aparține în totalitate!