Reset All

Produse

Mythos FMY 45 CM BK

Art: 131.0682.091
2672,00 €

Mythos FMY 45 CM XS

Art: 131.0627.473
2560,00 €

Aparate de cafea incorporabile

O mașină de cafea profesionistă constituie un atribut indispensabil a oricărei bucătării sau oricărui bar, cafenea, restaurant sau hotel modern. Dispozitivulul dat vă permite să vă bucurați de cafea proaspăt preparată, indiferent de cantitatea necesară. În el puteți prepara cafea sau oricare băutură pe bază de cafea: espresso, latte, americano, cappuccino ușor și rapid și, cel mai important, băuturile se vor primi surprinzător de gustoase și aromate. Nu orice barista ar putea crea o astfel de cafea de calitativă fără a apela la electrocasnice profesinioste.

Mașinile de cafea automate au o caracteristică importantă: sunt capabile să pregătească cafea de primă clasă și deserturi pe baza acesteia, practic fără intervenția omului. Echipamentul determină independent numărul necesar de cereale, măsoară volumul necesar de apă, macină boabele de cafea și le mărunțește fin pentru renumitul espresso. E nevoie doar să apăsați butonul "start". Restul va face aparatul de cafea incorporabil Franke pe cont priu, curat, simplu și extraordinar de gustos. Un mare avantaj în mașinile moderne de cafea super-automate este procesul de curățare – acesta fiind automatizat.

Avantajele mașinilor automate de cafea în raport cu un aparat de făcut cafea standard:

  • productivitate înaltă și pregărire rapidă - crearea unei porții durează aproximativ 20-30 de secunde,
  • posibilitatea preparării simultane a mai multor băuturi,
  • prezența unui termostat încorporat, care menține temperatura dorită în aparat și asigură o viteză mare de funcționare chiar și după un repaos de folosire de lungă durată ,
  • calitate înaltă în mod constant, care nu deviază de la ceașcă la ceașcă,
  • regim de lucru silențios a măcinătorului de cafea, care oferă confort personalului și vizitatorilor,
  • disponibilitatea sistemelor de autodiagnosticare și auto-reglare,
  • capacitatea de a conecta module și opțiuni suplimentare, ceea ce extinde semnificativ capacitățile mașinii de cafea și extinde meniul.

În cazul instalării unei mașini de cafea cu o conexiune la rețeaua de alimentare cu apă, trebuie să aveți grijă ca filtrele să fie de înaltă calitate. În caz contrar, gustul de cafea poate suferi mari schimbări, iar echipamentul riscă să se defecteze înainte de termen.

E de menționat faptul că toate modelele de aparate de cafeaincorporabile Franke pot fi destinate cît pentru utilizare casnică, atît și pentru utilizare în scopuri comerciale. Evident pentru utilizarea casnică e cazul să optați pentru modele mai mici care nu vor ocupa mult spațiu în bucătărie dar vor servi la fel de avantajos în procesul de pregătire a cafelei aromate

Pentru a cumpăra o mașină de cafea profesională Franke la prețuri atractive, direct de la producător e de ajuns doar să ne apelați la numărul de telefon +373 22 222 410 sau mobil +37379959571 – operatorii noștri vă vor oferi suport informațional și vă vor ajuta să faceți alegerea corectă în conformitate cu preferințele Dumneavoastră.
Toate modelele mărcii elvețiene Franke sunt prezentate în catalogul nostru online, precum și în showroom-ul aflat pe adresa str.Pușchin 50.