Reset All

Mașini de spălat vase în Chisinau

Vesela ce sclipește de curățenie, mâini moi și îngrijite – anterior ne părea că acest lucru este practic imposibil și incompatibil cu procesul de spălat vasele. Însă, nu trebuie să uităm de faptul că progresul nu se oprește în loc. În ultimii zece ani, pe piața mondială au apărut mașini de spălat vase, care prin multifuncționalitatea sa sunt capabile să facă minuni - înlocuiesc cu succes mâinile gospodinelor, consumînd mult mai puțină apă și economisind timpul atît de prețios pentru noi toți.

Mașini incorporabile de spălat vase Franke în Moldova

În prezent, mașina de spălat vase – reprezintă o unitate complet independentă care poate alege singură modul de spălare pentru un anumit fel de vase, alege temperatura, timpul de spălare și doza necesară de detergent care se va proteja desinestătător și va avea grijă de curățarea mașinii după muncă. Astfel de modele avansate de mașini de spălat vase Franke md, cu toate că sunt și mai scumpe ca predecesoarele sale - există pe piața modernă, împreună cu dispozitive destul de tradiționale și ieftine.

Încercând să răspundă tuturor prefernțelor clientului, producătorii de tehnică incorporbila Franke fac anual investiții colosale și introduc în echipamentul său cele mai recente tehnologii care transformă treptat o mașină de spălat vase obișnuită într-o tehnică perfectă pentru spălarea absolut oricărui tip de vas, cu oricare nivel de murdărie, chiar și ustensile de bucătărie.

Vase perfect curate doar cu mașini de spălat vase Franke

Fiecare gospodină visează la o curățenie impecabilă a vaselor de bucătărie, dar este aproape imposibil să se obțină un efect excelent prin intermediul spălării manuale. În plus, contactul frecvent cu substanțele chimice afectează în mod negativ pielea mâinilor. Mașinile de spălat vase nu numai că spală, ci și dezinfectează vasele și asigură o protecție maximă împotriva bacteriilor. Bucătăriile vor străluci perfect, menținându-vă reputația de gospodină ideală!

Vă sfătuim să cumpărați o mașină de spălat vase încorporată Franke în Chișinău: această soluție va simplifica interiorul bucătăriei Dumneavoastră și va face ca aspectul mobilei de bucătărie să fie mai plăcut și mai complet. Pentru a face alegerea corectă, nu este nevoie să căutați un specialist - citiți doar articolul nostru "Cum să alegi o mașină de spălat vase" și utilizați funcția "filtru", ceea ce va ușura alegerea.

Pentru a vă facilita munca de zi cu zi și a vă păstra sănătatea, magazinul Franke Moldova oferă cea mai largă gamă de mașini de spălat vase direct de la producătorul de renume mondial Franke. Suntem reprezentantul oficial al companiei, astfel încât puteți fi siguri de calitatea produselor oferite și garanția mentenanței acestora.

Economie de apă și energie electrică

Mașinile de spălat vase moderne încântă clienții cu o multitudine de programe automate și tehnologii electronice care vor ajuta mașina să-și cheltuiască resursele în mod corespunzător, iar utilizatorul să-și salveze banii. Evaluând gradul de contaminare a mâncărurilor primite, electronica "inteligentă" decide cât de mult timp să spălați felurile de mâncare, cât de intens, la ce temperatură, cât să cheltuiți apă și energie electrică.

Astfel, în cele mai recente și avansate modele de mașini de spălat vase Franke, se utilizează programul ECO, care nu numai că permite un consum optim de apă, ci și un nou record în economisirea apei: doar 6,5 litri pentru un ciclu de spălare! Utilizarea tehnologiei de circulație a unei cantități mici de apă (se încarcă coșul pe jumătate) face posibilă reducerea consumului de energie și îmbunătățirea calității spălării.