Reset All

Frigidere Franke în Chișinău

Produsele brandului de renume mondial Franke din domeniul aparatelor de uz casnic sunt de mult timp prezente pe piața noastră. Abia auzind acest nume, înțelegem ca produsul acestui producator are un nivel înalt de calitate si ne poate servi o perioadă îndelungată.

Inteligenţă și eleganță în orice detaliu

Frigiderele independente ori frigiderele încorporate – decizia vă aparține. Oricare produs ați alege – puteți fi ferm convinși de calitatea acestora și stilul inedit. Create în linii subtile şi înzestrate cu caracteristici profesionale, aceste veritabile capodopere de artă ne vor umple bucătăria cu confort și siguranță. Silențioase, subtile, elegante, proiectate în diverse forme și culori. Specialiștii Franke s-au gîndit la fiecare detaliu pentru a ne facilita viața și a ne oferi comoditate în spațiul de gătit.

Figidere incorporabile Franke

O popularitate sporită joacă în Moldova frigidere încorporate Franke. Acestea sunt fabricate din materiale calitative și durabile, în plus dispun de numeroase funcții care vă vor permite să păstrați cât mai mult gustul bogat și aspectul plăcut al produselor și băuturilor, indiferent de termenul de valabilitate a acestora.

Motorul frigiderelor încorporate Franke funcționează aproape în tăcere, însăși frigiderul posedă dimensiuni modeste, care, cu toate acestea, nicidecum nu au afectat spațiozitatea acestuia. Și, bineînțeles, prețul - costul frigiderelor Franke neapărat vă va surprinde plăcut. Garanția calității tehnicii incorporate este confirmată de producător.

În Chișinău puteți cumpăra acest frigidere incorporabile și rigidere independente Franke în magazinul nostru aflat pe strada Pușkin 50, sau să faceți comanda online – cel mai mic preț pe piață vă este garantat – pentru că anume noi suntem importatorii exclusivi ai brandului Franke în Moldova. Pe site puteți vedea gama largă de frigidere încorporate și independente Franke, trebuie doar să alegeți modelul potrivit. Nu este nevoie să părăsiți casa și să mergeți la celălalt capăt al orașului pentru cumpărături - puteți să comandați un frigider cu livrare la domiciliu. În cazul în care nu vă puteți decide sau nu cunoașteți diferența între un produs și altul – nu ezitați să contactați specialiștii noștri – care cu plăcere vă vor oferi consultații profesionale și vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

Controlul temperaturii în frigidere incorporabile
Controlul temperaturii este un program incorporat în frigider, care este menit să asigure nivelul perfect al temperaturii, indiferent de timpul de afară unde la moment e cald sau rece. Mediu aflat sub control este necesar pentru păstrarea alimentelor proaspete în frigider. Fiecare produs își are locul său pe raft și temperatura optimă de răcire a raftului. Iată de ce legumele și fructele se păstrează în lazi speciale și chiar și peste o săptămîna aflată în frigider își păstrează prospețimea. Adtfel se păstrează nu doar aspectul exterior al produselor, dar și gustativ, se menține culoarea, aroma și proprietățile organice ale acestora.

Congelatorul fără gheaţă sau renumitul NoFrost
Datorită sistemului incorporat fără gheaţă, cunoscut în ziua de astăzi sub numele de NoFrost, nu va mai fi nevoie să dezgheţaţi congelatorul. Alimentele rămîn proaspete şi îşi păstrează o durată lungă de timp culoarea sa iniţială. În plus – fără gheață obținem și eficienţă energetică. Datorită noilor tehnologii, clasa energetică A+ şi A++ a frigiderelor Franke vă va ajuta să reduceţi consumul de energie electrică, și costurile aferente acesteia.