recomandăm

Tehnica incorporabilă în Chișinău

În prezent, tot mai des întîlnim bucătării, în care, tehnica de uz casnic este ascunsă într-un profil de mobilă. Această opțiune de design este foarte răspîndită în rândul utilizatorilor și cu atît mai mult adorată de designeri. Într-adevăr, tehnica incorporabilă pentru bucătărie oferă libertate absolută de a pune în valoarechiar și cel mai neobișnuit interior. Este necesar doar să stabiliți în prealabil lista aparatelor de uz casnic, care vor fi necesare pentru a maximiza spațiul de bucătărie, după care, cu ușurință puteți începe reparația.
Tehnica incorporabila md – elementele de bază și caracteristici generale
Fără de care tenică de bucătărie nu vă puteți închipui spațiul de vis pentru gătit? Sigur că este:

 • Frigider incorporabilFrigider incorporabil. Pentru a-l monta în mobila de bucătărie nu e necesar de a face multe manipulații, practic oricare model este perfect. Pot fi frigidere și congelatoare cu o cameră sau cu multiple. Aici – alegerea îi aparține gospodinei.
 • Cuptoare incorporabile. Această unitate este compusă din două părți - plita și cuptorul propriu-zis, care sunt confecționate separat. Dimensiunile standard la cuptoare Franke sunt considerate a fi 90, 60 și 45 cm. Modelele se diferențiază nu numai în ceea ce privește mărimea, dar și modurile de încălzire, diverse programe și alte "caracteristici" care transformă gătitul untr-un proces ușor și distractiv.
 • Plită incorporabilă. În Chișinău putem întîlni 2 tipuri: aragaz incorporat, plită electrică incorporabilă, plită cobinată, plită inducție. Sunt produse din sticlă călită, ceramică, oțel inoxidabil (inox), vetroceramică, email. Franke dispune de variante cu comenzi electronice de tip senzor sau mecanice. Amplasarea panoului poate fi in fata sau laterală. Număr de arzătoare de la 1 pînă la 6. Funcțiile speciale cu care poate fi dotată plita incorporabila md sau așa numita în popor plita incorporată sunt: autideconectare, detectare vase, fierbere automată, menținerea căldurii, pauza scurtă, timer, protecție pentru copii etc.
 • Chiuvete incorporabile pentru bucătărie. Da nu e tehnică, dar este un lucru care se incorporează în bucătărie și fără de care nu ne putem închipui procesul de gătit. Franke pune la dispoziția clienților chiuvete bucatarie incorporabile în Moldova în cel mai larg asortiment posibil. Aici sunt chiuvete din piatra naturala si artificiala, inox, și alte mteriale rezistente și calitative.
 • Sertare termice. Franke prezintă în Moldova sertare termice cu regulator de temperatură, echipate cu covoraș cu suprafață antiderapantă pentru ca vesela să fie fixată mai sigur, dar și cu iluminare LED pentru o vizibilitate mai bună.
 • Cuptor cu aburi. Aici putem diferenția tehnica după volum (23 litri - 68 litri), prezența funcției cu microunde, start întîrziat și putere (de la 1000w-3600w)
 • Cuptor cu microunde. Încă un element de bucătărie fără de care nu ne mai putem închipui confortul în gătit. Funcția de microunde poate fi inclusă în cuptorul incorporabil, sau e posibil de procurat aparte propriu zis-ul cuptor cu microunde și multiple funcții suplimentare, care nu sunt incluse în cuptorul standart. Franke ne oferă cuptoare cu volum de la 16 litri pînă la 46 litri, capacitatea puterii fiind înre 750W și 3200W, pot fi echipate cu funcția de convecție și grătar.
 • Aparat de cafea incorporabil. În Chișinău găsiți o sumedenie de expresoare de cafea incorporabile și cafetrie la prețuri mici și atractive, însă la Franke veți beneficia de calitate. Căci tehnica pe care o procurăm trebuie să ne serveascăa ani de zile și nu o lună (ceea ce se întimplă cu tehnică ieftină).
 • Tocătoare de resturi alimentare incorporabile. Aici deja faceți alegerea între spațiu, buget și comoditate. Da, este comod, dar, ocupă loc. Tocator de resturi puteți întîlni mai des în restaurante, dar încercîndu-l o dată – îl veți dori în propria bucătărie.

  Gătitul și ulterioara curățenie în bucătărie nu trebuie să afecteze nivelul de confort în casă. Prin urmare, în bucătărie este nevoie doar de ajutoare cum ar fi tehnica incorporabilă în Chișinău semnată de brandul numărul unu cu renume mondial Franke. O gamă largă de echipamente și accesorii de bucătărie vă vor ajuta să profitați din plin de spațiul de gătit și să puneți în evidență stilul individual al bucătăriei Dumneavoastră.