Reset All

Cuptoare incorporate cu microunde Franke in Chisinau Moldova

Cuptorul cu microunde de tip incorporat – reprezintă un dispozitiv, care, în ziua de astăzi nu lipsește în nici o gospodărie. Toate acestea datorită aportului cuptorului - el poate fi folosit pentru a încălzi rapid orice fel de mâncare sau băutură. Este soluția perfectă pentru o familie care trăiește într-un ritm intens. În prezent pe piața de tehnică incorporabilă există o sumedenie de modele de cuptoare cu microunde, dar și o dilemă - cum să alegi corect unul potrivit? În acest sens, compania ARAMA, cu drept exclusiv de import a tehnicii Franke in Moldova vă pune la dispoziție toată asistența posibilă. Pe baza experienței noastre bogate, am ajuns la concluzia că mulți utilizatori moderni sunt impresionați de marca germană Franke. Concluzia noastră se bazează pe numeroasele recenzii despre acest echipament, care sunt în mare parte pozitive.

În primul rînd, e de remarcat faptul că în linia de top se remarcă astfel de sisteme precum:

  • Franke Crystal – actuale pentru Hi-End sau interior ultra-modern. Este o simbioză dintre design și multifuncționalitate. Crystal este combinația perfectă dintre sticlă și inox (oțel inoxidabil).
  • Smart – fascinează gospodinele prin claritatea și stricteațea liniilor sale.

Orice gospodină din lume dorește să devină proprietara a acestei "capodopere" tehnologice și, pentru a nu face o alegere greșită, trebuie să se acorde atenție celor mai principali parametri.

  1. Tipuri de cuptoare cu microunde existente pe piață. Cuptoare cu microunde se divizează în cuptoare incorporabile ( cele ce se incorporează în mobila de bucătărie ) și cuptoare desinestătătoare. Însă, deoarece în ultima perioadă, majoritatea oamenilor preferă să cumpere un cuptor încorporat cu microunde din cauza compactității sale, Franke și-a îndreptat toate eforturile spre această serie de produse. Prin urmare, în acest segment există o revigorare considerabilă în ceea ce privește introducerea ideilor inovatoare.
  2.  Alegerea stratului ce acoperă cuptorul cu microunde în interior. Inox, ceramică sau bioceramică - Franke utilizează aceste materiale pe scară largă în producerea cuptoarelor incorporabile. În special, în majoritatea modelelor de cupătoare cu microunde putem întîlni anume oțelul inoxidabil, deoarece acesta posedă o rezistență excelentă și oferă ușurință în procesul de curățare. Modelele mai scumpe sunt tratate cu un strat special antibacterian, care reduce semnificativ formarea de microbi în cuptorul cu microunde.
  3. Alegerea volumului cuptorului. Modele de cuptoare cu microunde in Chisinau pot fi complet diferite după volum. Echipa noastră a făcut alegerea în favoarea celor mai întrebate și calitative, astfel încât fiecare utilizator să poată cumpăra cel mai fiabil produs. Oriunde locuiți, aveți acces la această gamă de modele, dacă sunteți pe site-ul nostru. Pentru a facilita alegerea, microundele pot fi împărțite în trei categorii: mici - pînă la 20 de litri, medii - până la 27 de litri și mari - până la 42 de litri. Evident, în dependență de cifra volumului cuptorului – diferă și mărimea acestuia.
  4. Cîtă putere poate produce microundele Franke? Puterea modelului poate fi de la 500 W, cu toate acestea, mai atrăgătoare pentru consumator sunt modelele cu putere de 1500 W. Cu cît este mai mare puterea, cu atît mai rapidă este pregătită sau încălzită mîncarea. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un cuptor atît de puternic, merită să vă asigurați că cablarea dvs. electrică poate rezista la o astfel de tensiune.