Produse

Smart 600 FHSM 604 4G E Avena

Art: 106.0554.388
433,00 €

Smart 600 FHSM 604 4G C Inox

Art: 106.0554.390
468,00 €

Plite incorporabile moderne create cu stil și pasiune.

Fiecare model de plită incorporabilă Franke este proiectat conform unui proiect de design și tehnologie de ultimă generație, menite să faciliteze lucrul gospodinei și să reziste în timp. Fie că optați pentru un model de plită incorporabilă de gaz, plită din vitroceramică sau plită incorporabilă cu inducţie, Franke este gata de a vă pune la dispoziție cele mai desăvîrșite stiluri pentru care cu ușurință puteți găsi cuptoare incorporabile potrivite. Simbioză de stil și eleganță între plită și cuptor - reprezintă alegerea perfectă a confortului unui cămin.
Firavele plite incorporabile în Chișinău cu putere extraordinară
Nici nu ne-am putea închipui că o plita incorporabilă poate fi dotată cu atîtea funcții suplimentare, menite de a ne facilita existența. Sunt de proporții mici, dar atît de puternice și rezistente. Brandul de renume mondial Franke, care activează pe piața internațională a produselor incorporabile pentru bucătărie și-a pus scopul de a reuni în tehnica sa eleganța și puterea, stilul și rezistența la uzură. Materialele moderne din care sunt produse plitele, sunt costisitoare dar extrem de calitative, ceea ce reprezintă siguranța exploatării tehnicii pentru o durată mare de timp. Service centre deschise în toate țările europene și asiatice, showroom-uri cu colecții noi, care ne uimesc cu modele de ultimă generație, perfecțiune și design tot mai sofisticat și nu în ultimul rînd anu buni de activitate de succes...toate acestea ne vorbesc de abordarea companiei și atașarea acesteia față de tehnica pe care o produc și cumpărătorii care folosesc această tehnică. O mulțime de restaurante și hotele sunt clienții fideli ai brandului Franke, ceea ce vorbește de calitatea tehnicii incorporabile produse. Trecînd de la tehnica incorporabilă comercială la tehnica de uz casnic, brandul Franke și-a pus scopul de a diversifica modele produse, adăugînd la calitate stiluri în vogă cu designuri ultramoderne.

Seturi de tehnică incorporabilă proiectate într-același stil
Indiferent ce ați alege - o suprafaţa elegantă a unei plite cu inducţie, o economie sporită ce oferă o plita cu gaz, sau tendințe noi întruchipate în plite din vetroceramică - Franke mereu Vă va oferi controlul precis de care aveți nevoie. Amataorii de design unic pot fi găsi aici produse din liniile Frames, Mythos, Crystal şi Maris care cuprind hote, cuproare, chiuvete și baterii proiectate într-un stil. Panoul poate fi amplasat în față sau lateral, iar numărul de arzătoare variază de la 1 unitate pînă la șase, cu posibilitatea de combinare a plitei pe gaz cu inducție.
Plita şi hota incorporabilă - armonie în fiecare detaliu
Doar închipuiți-vă - cînd porniţi plita, hota începe a lucra automat. Este o setare inteligentă ce facilitează lucrul bucătarului, chiar dacă uitați, hota desinestătător înlătură mirosurile neplăcute din bucătărie. De asemenea puteți găsi printre modelele Franke hote retractabile care la necesitate se deschid și își măresc suprafața de lucru, după care pot fi ușor trase la loc și reduce suprafaţa de lucru din bucătărie. În plus asemenea hote sunt extrem de silenţioase.
Inițial, în procesul de alegere a plitei incorporabile trebuie să cunoașteți cît de diverse sunt ele, prin urmare Franke vă propune plite combinată, plite electrice, plite gaz și plite inducție.
• Plite pe gaz - vă vor ajuta să pregătiți bucate cu eficienţa unor profesionişti, folosind arzătoarele inovatoare by Franke. O gamă largă de modele cu arzătoare şi finisaje de ultimă tendință, inclusiv din inox, de tip oglindă, din sticlă albă și neagră. Acestea sunt dotate cu funcții de auto decontectare, protecție pentru copii, timer etc.
• Plite cu inducţie - în care te îndrăgostești de la prima vedere. Sunt stilate și atrăgătoare, dotate cuestetică elegantă, putere și tehnologii inovatoare: detectare vase, fierbere automată, indicator de căldură, autodeconectare, protecție pentru copii, timer, menținerea căldurii, pauza scurtă etc.
Create pentru a se potrivi
Orice gospodină visează la o bucătărie perfectă, în care e plăcut să te recreezi și să iai masa, indiferent de nivelul de plăcere sau darul de a găti. Colețiile de plite incorporabile Franke md în Chișinău sunt precizia absolută a designului, cu o calitate înaltă, finisaje stilate și cele mai înalte standarde de producere.